Om Branschutbildningar.se

Branschutbildningar.se är en tjänst som hjälper företag och privatpersoner att hitta utbildningar och kurser. Som egna företagare och anställda på företag såg vi att det inte alltid är helt enkelt att hitta bra kompetensutveckling för sig själv och anställda. Det finns många utbildningsföretag och utbildningsanordnare i Sverige som erbjuder utbildningar av olika slag. Syftet med Branschutbildningar.se är att göra det lättare för dig att hitta den bästa utbildningen till det bästa priset för dig och dina anställda.

Utvecklingen i olika branscher går hela tiden framåt. Det gör att lagar, regler och krav hela tiden ändras och därmed kraven som ställs på utbildning och kompetens. I många branscher ställs krav på genomgångna utbildningar för att få utföra vissa arbetsmoment. Oftast måste man löpande uppdatera sin kompetens. Vissa moment kräver certifieringar av olika slag.

Vi på Branschutbildningar.se håller oss hela tiden uppdaterade på nyheter inom utbildningar, lagkrav, regler m.m. Vi presenterar löpande nyheter på vår sida. Vi arbetar just nu även på en tjänst där du som företag enkelt kan hålla koll på företagets anställda och deras utförda utbildningar samt de utbildningar de saknar. Så se till att bokmärka sidan så du kommer ihåg att titta in här löpande.

/Teamet på Branschutbildningar.se