Arbetsledning steg 2 – Kommunikativt ledarskap

Kursbeskrivning Med Arbetsledning Steg 1 i bagaget har du lagt grunden för ditt ledarskap. På steg 2 bygger vi vidare och tar dina kunskaper till nästa nivå utifrån dina behov och utmaningar. Kursen hanterar väl utvalda områden inom både praktiskt chefsarbete och förståelse för egna och andras beteendemönster som hjälper dig i alla aspekter av …

Arbetsledning steg 2 – Kommunikativt ledarskap Läs mer »

Längd
3 dagar
Pris
17900 SEK

Kursbeskrivning

Med Arbetsledning Steg 1 i bagaget har du lagt grunden för ditt ledarskap. På steg 2 bygger vi vidare och tar dina kunskaper till nästa nivå utifrån dina behov och utmaningar. Kursen hanterar väl utvalda områden inom både praktiskt chefsarbete och förståelse för egna och andras beteendemönster som hjälper dig i alla aspekter av ditt ledarskap. Du får lära dig att agera korrekt utifrån arbetsrätten, hur du kan påverka företagskulturen med hjälp av ert arbetsmiljöarbete och får flertalet verktyg och modeller för att bygga ett prestationsinriktat team.

Målet är att du ska fördjupa dina kunskaper ytterligare och säkra att dina nya kunskaper blir till handling och vanor. Som chef behöver du kunna anpassa ledarskapet utifrån olika förutsättningar och under dessa tre dagar får du möjlighet till erfarenhetsutbyte och träna dig i olika situationer.

Kursinnehåll

  • Praktiskt chefsarbete
  • Arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Personalutveckling
  • Konflikthantering i praktiken
  • Målet är målet
  • Skapa resultat från utbildningen