Coachande ledarskap

Kursbeskrivning En ledare som har förmågan att använda ett coachande ledarskap skapar självgående och välmotiverade medarbetare och som i hög grad utvecklas snabbare inom viktiga områden. Det coachande ledarskapet frigör potentialen och resurserna hos medarbetarna och skapar energi och delaktighet. Ledaren uppmuntrar till fritt tänkande, utmanar och ställer frågor för att låta medarbetaren själv komma …

Coachande ledarskap Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
13950 SEK

Kursbeskrivning

En ledare som har förmågan att använda ett coachande ledarskap skapar självgående och välmotiverade medarbetare och som i hög grad utvecklas snabbare inom viktiga områden.

Det coachande ledarskapet frigör potentialen och resurserna hos medarbetarna och skapar energi och delaktighet. Ledaren uppmuntrar till fritt tänkande, utmanar och ställer frågor för att låta medarbetaren själv komma med lösningen. Det ger mervärde för företaget, ledaren och hos medarbetaren själv.

I denna utbildning skapar vi en stark grund till att kunna använda denna framgångsrika ledarstil i din organisation. Under dessa välfyllda och lärorika dagar med tillhörande uppgifter kommer du att lära dig teorierna bakom stilen samt att praktiskt ha fått tränat på olika situationer som kan uppkomma i din vardag.