Entreprenadjuridik grundkurs AB 04 / ABT 06

Kursbeskrivning Behöver du bättre kunskaper i byggandets juridiska spelregler? Detta kan ha avgörande betydelse för dig som entreprenör inom bygg och anläggning. Tekniska och juridiska projekthandlingar blir allt vanligare och kunskap om hur man hanterar frågor som ÄTA, tider, ansvar med mera är väldigt viktigt.  Grundkursen ger dig  kunskaper i entreprenadjuridik, så att du kan …

Entreprenadjuridik grundkurs AB 04 / ABT 06 Läs mer »

Längd
1 dags lärarledd kurs på distans
Pris
4900 SEK
Ort
Distans

Kursbeskrivning

Behöver du bättre kunskaper i byggandets juridiska spelregler? Detta kan ha avgörande betydelse för dig som entreprenör inom bygg och anläggning. Tekniska och juridiska projekthandlingar blir allt vanligare och kunskap om hur man hanterar frågor som ÄTA, tider, ansvar med mera är väldigt viktigt. 

Grundkursen ger dig  kunskaper i entreprenadjuridik, så att du kan bevaka ditt företags rättigheter och förstå dess skyldigheter. I dagens affärsklimat blir det allt viktigare att förstå juridisk risk såväl vilka möjligheter och rättigheter man har. Denna kurs riktar sig till dig som är beställare, entreprenör, konsult/projektledare, besiktningsman eller till dig som på annat sätt kommer i kontakt med entreprenadjuridik. Kursen utgår från AB 04 samt ABT 06 och skillnaderna däremellan.

Alla våra kurser kan anpassas till er unika verksamhet. Vi hjälper er att sätta ihop ett eget kurspaket där vi tillsammans kombinerar och skapar en helt unik utbildning som är utformad och skräddarsydd till er verksamhet och era unika behov. Vi gör gärna kurserna på ert företag eller på distans via webben. Ni väljer.