Försäljning 1 – Effektiv försäljning

Kursbeskrivning Kan du skapa fler och mer lönsamma affärer i ditt säljarbete? Denna säljutbildning ger dig konkreta verktyg och praktisk säljträning för att utveckla dina strategier och nå dina försäljningsmål. Kursen ger dig kunskap och träning för en effektiv och hållbar säljprocess, att hitta köpsignaler, komma till avslut samt att styra din försäljning mot egna …

Försäljning 1 – Effektiv försäljning Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
14900 SEK

Kursbeskrivning

Kan du skapa fler och mer lönsamma affärer i ditt säljarbete? Denna säljutbildning ger dig konkreta verktyg och praktisk säljträning för att utveckla dina strategier och nå dina försäljningsmål. Kursen ger dig kunskap och träning för en effektiv och hållbar säljprocess, att hitta köpsignaler, komma till avslut samt att styra din försäljning mot egna mål.

För att lyckas i ditt försäljningsarbete så behöver du inte endast veta hur du hittar de mest lönsamma kunderna. Du behöver också kunskap om hur du får dem att välja just dina varor eller tjänster och hur du når en lönsam överenskommelse. Genom denna säljutbildning får du viktiga kunskaper och insikter i framgångsrika försäljningsstrategier. Med teori och praktisk träning så skapar vi tillsammans förutsättningar för att bygga lönsamma, lyckade och långsiktiga kundrelationer.