GRUNDLÄGGANDE FÖRETAGSEKONOMI FÖR ICKE-EKONOMER

Kursbeskrivning Få förståelse för grundläggande företagsekonomi på endast två dagar. Lär dig tyda ekonomiska rapporter, lägga budgetar och göra kalkyler. Detta är en intensiv och lärorik utbildning som varvar teori med praktik. Detta är tvådagarskursen för dig som vill ta ett helhetsgrepp på företagsekonomi och få en bättre förståelse för din verksamhet. Kursen passar dig …

GRUNDLÄGGANDE FÖRETAGSEKONOMI FÖR ICKE-EKONOMER Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
9990 SEK

Kursbeskrivning

Få förståelse för grundläggande företagsekonomi på endast två dagar. Lär dig tyda ekonomiska rapporter, lägga budgetar och göra kalkyler. Detta är en intensiv och lärorik utbildning som varvar teori med praktik.

Detta är tvådagarskursen för dig som vill ta ett helhetsgrepp på företagsekonomi och få en bättre förståelse för din verksamhet. Kursen passar dig som har en roll med visst ekonomiskt ansvar men saknar ekonomisk utbildning, eller vill fräscha upp dina gamla kunskaper.
Här varvas teori med praktik för att maximera lärandet. Du kommer öka din ekonomiska kompetens och bli en ännu viktigare resurs på jobbet! Kursen börjar från grunden men du kommer att komma långt på de här två dagarna. Du kommer att lära dig det ekonomiska språket, hur resultat- och balansräkning fungerar, vad nyckeltal är och hur du kan använda dem.

Kursinnehåll

  • Företagsekonomi från grunden – så funkar det
  • Förstå alla ekonomiska termer – slipp känna dig osäker
  • Smart och effektiv budgetering –  med hjälp av praktiska verktyg
  • Att tolka och förstå ekonomiska rapporter som till exempel balans- och resultaträkning