Kontorets administratör och koordinator

Kursbeskrivning Är du kontorets hjärna och administrativa stjärna? Här lär du dig att bli ännu mer effektiv i ditt arbete utan att det går ut över ditt välmående och din hälsa. Du är den på kontoret som ser till att allting är på rätt plats, i rätt tid och på rätt sätt. Det är du …

Kontorets administratör och koordinator Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
15995 SEK

Kursbeskrivning

Är du kontorets hjärna och administrativa stjärna? Här lär du dig att bli ännu mer effektiv i ditt arbete utan att det går ut över ditt välmående och din hälsa.

Du är den på kontoret som ser till att allting är på rätt plats, i rätt tid och på rätt sätt. Det är du som organiserar, koordinerar och tar hand om de där uppgifterna som måste göras. Utan dig skulle arbetet flyta lite trögare, saker falla mellan stolarna och färre uppgifter bli utförda. Du är en viktig bit i det pussel som är ett kontor – därför bör du ta chansen att bli ännu skickligare på det du gör.

På kursen som är utformad för just dig som drar i flera trådar samtidigt får du nya arbetsverktyg som kommer att göra din arbetsdag mer överskådlig och lättare att administrera. Kursen är för dig som jobbar på kontor som administratör eller koordinator oavsett vilken bransch det är.

Kursinnehåll

-Hjärnan på kontoret – struktur och ordning så att du får mer lugn i huvudet

-Prioritera rätt – så får du tid och energi till det som egentligen är viktigt!

-”Runda bordet-samtal” – erfarenhetsutbyte oss emellan

-Förbättra din kommunikation med kollegor och externa kontakter – bli en mästare på samarbete

-Så stärker du din mentala kondition – minska stressen och öka arbetsglädjen!

-Konsten att motivera dig själv och vinna över negativa tankemönster

-Konflikter, svåra samtal och feedback

-Våga framföra dina idéer – och gör det på ett bra sätt!