Kurs i Adobe Photoshop CC

Kursbeskrivning I den här kursen lär du dig logiken i Adobe Photoshop, hur du ska tänka för att kunna arbeta med digitala bilder på ett effektivt sätt och alla verktyg som krävs för att du ska kunna utnyttja Photoshops fulla potential. I Photoshop-kursen kommer du att få en grundlig genomgång av verktyget Adobe Photoshop CC. …

Kurs i Adobe Photoshop CC Läs mer »

Längd
20 timmar
Pris
2695 SEK
Ort
Online

Kursbeskrivning

I den här kursen lär du dig logiken i Adobe Photoshop, hur du ska tänka för att kunna arbeta med digitala bilder på ett effektivt sätt och alla verktyg som krävs för att du ska kunna utnyttja Photoshops fulla potential.

I Photoshop-kursen kommer du att få en grundlig genomgång av verktyget Adobe Photoshop CC. Vi går igenom logiken i programmet, hur du ska tänka för att kunna arbeta med digitala bilder på ett effektivt sätt och alla verktyg som krävs för att du ska kunna utnyttja programmets fulla potential. Kursen fokuserar på praktisk användning men innehåller även grundläggande teori som ger dig en förståelse för hur digitala bilder är uppbyggda så att du lär dig hantera dem på bästa sätt.

Kursinnehåll

Logik och arbetssätt
DPI och upplösning
Filformat
Händelser
Kortkommandon
Verktygsfältet
Markera på olika sätt
Penslar och former
Övertoningar
Opacitet
Blandningslägen
Banor
Text
Lagerstruktur
Lagermasker
Lagerstilar