PAKETUTBILDNING GRÄVMASKIN + HJULLASTARE GODSHANTERING ANLÄGGNING

Kursbeskrivning Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra grävmaskin och arbeta med maskinen så som att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor, göra återställningar och köra maskinen på ett tryggt och säkert sätt. Du får lära dig om arbetsmiljö, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, och anläggning. Utbildningen ger dig grundliga kunskaper för att …

PAKETUTBILDNING GRÄVMASKIN + HJULLASTARE GODSHANTERING ANLÄGGNING Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
14900 SEK

Kursbeskrivning

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra grävmaskin och arbeta med maskinen så som att gräva kabelschakt, planera ut schaktmassor, göra återställningar och köra maskinen på ett tryggt och säkert sätt. Du får lära dig om arbetsmiljö, säkerhet, riskbedömning, daglig tillsyn, manövrering, och anläggning. Utbildningen ger dig grundliga kunskaper för att köra grävmaskin.

Kursen hjullastare godshantering riktar sig till dig som vill lyfta samt lasta eller lossa med hjullastare och använda maskinen i ditt dagliga arbete. Köra fyllnadsmassor och planera massor. Du får lära dig att köra maskinen på ett säkert och tryggt sätt samt lära dig teori och risker med maskinen.

Vi utbildar över hela landet, vi kommer oftast till er stad & ort och utbildar på plats hos er.