Projektledning

Kursbeskrivning Kursen Projektledning går igenom ett projekts olika faser från förberedelse till avslut. Du får med dig verktyg för att kunna hantera projektets olika styrmetoder och kunskap som krävs för att kunna styra ett projekt mer effektivt. Utbildningen hjälper dig även att utveckla dina ledaregenskaper. Kursinnehåll På kursen Projektledning går vi grundläggande igenom ett projekt …

Projektledning Läs mer »

Längd
3 dagar
Pris
12500 SEK

Kursbeskrivning

Kursen Projektledning går igenom ett projekts olika faser från förberedelse till avslut. Du får med dig verktyg för att kunna hantera projektets olika styrmetoder och kunskap som krävs för att kunna styra ett projekt mer effektivt. Utbildningen hjälper dig även att utveckla dina ledaregenskaper.

Kursinnehåll

På kursen Projektledning går vi grundläggande igenom ett projekt och dess olika faser. Kursen tar upp olika styrmodeller och planeringsmodeller som du har nytta av för att effektivisera dina projekt. Vi går igenom projektledarrollen och hur du kan utveckla ditt ledarskap, hur du skapar bra relationer med beställare och hur du undviker de vanligaste misstagen.