SAM & BAM – Arbetsmiljöarbete

Kursbeskrivning SAM & BAM – Arbetsmiljöarbete är kursen för dig som vill få en förståelse för vad arbetsmiljö är och förstå hur arbetsmiljöarbetet ska bedrivas för att möta lagkrav och regler. Kursen gör dig redo för att börja arbeta med arbetsmiljöuppgifter oavsett om du är arbetsgivare, skyddsombud eller arbetstagare. För dig som chef eller arbetsledare med arbetsmiljöuppgifter är …

SAM & BAM – Arbetsmiljöarbete Läs mer »

Längd
8-16 timmar
Pris
2990 SEK
Ort
Online

Kursbeskrivning

SAM & BAM – Arbetsmiljöarbete är kursen för dig som vill få en förståelse för vad arbetsmiljö är och förstå hur arbetsmiljöarbetet ska bedrivas för att möta lagkrav och regler. Kursen gör dig redo för att börja arbeta med arbetsmiljöuppgifter oavsett om du är arbetsgivare, skyddsombud eller arbetstagare. För dig som chef eller arbetsledare med arbetsmiljöuppgifter är det en nödvändig utbildning som sedan skall byggas på med ytterligare branschspecifik utbildning, till exempel våran BAS P/U-utbildning för dig som arbetar som byggarbetsmiljösamordnare (BAS P/U). Direkt efter avklarad kurs och tentamen har du möjlighet att hämta ut dit personliga utbildningsintyg. Vi är behöriga att registrera din kompetens i ID06-kompetensdatabas.

Kursen är helt online och du får kursinnehållet i en pedagogisk blandning av text, bilder, instruktioner och övningar. Du kan gå kursen när och var du vill, på datorn eller på mobilen. Saknar du tidigare kunskap och har ringa erfarenhet av arbetsmiljöarbete rekommenderar vi att planera ungefär 16h för kursen. Har du kunskap och erfarenhet sen tidigare kan det gå snabbare.
Du har tillgång till kursen och kursmaterialet under 1 år. Kursmaterialet är bra att kunna gå tillbaka till när du behöver.