SOCIALA MEDIER – Workshop i strategi och kommunikation för sociala medier och kanaler

Kursbeskrivning Sociala medier kräver inte bara ett nytt sätt att tänka, utan också ett nytt sätt att göra. När medielandskapet blir allt mer digitalt följer en rad nya möjligheter, men också utmaningar. Snabbheten i mediet kräver inte bara snabba beslut, utan även en effektivare produktion. Bredden i mediet kräver inte bara knivskarpa målgruppsanalyser, utan även …

SOCIALA MEDIER – Workshop i strategi och kommunikation för sociala medier och kanaler Läs mer »

Längd
1 dag
Pris
7975 SEK

Kursbeskrivning

Sociala medier kräver inte bara ett nytt sätt att tänka, utan också ett nytt sätt att göra. När medielandskapet blir allt mer digitalt följer en rad nya möjligheter, men också utmaningar. Snabbheten i mediet kräver inte bara snabba beslut, utan även en effektivare produktion. Bredden i mediet kräver inte bara knivskarpa målgruppsanalyser, utan även ständiga anpassningar för att nå ut på bästa sätt.

Under denna heldagsutbildning får du förutsättningarna för att arbeta effektivt och målmedvetet med sociala medier, både som en egen kanal och som en del i ett större kommunikationsarbete. Vi spänner hela vägen från strategi till genomförande. Från och målgruppsanalyser till kanalval.

Kursen passar både dig som är ny på området och dig som vill fördjupa dina kommunikationskunskaper och skapa en djupare förståelse för sociala medier som en självklar kanal i mediemixen.