Traversutbildning för säkra lyft

Kursbeskrivning Tunga lyft kräver avancerade maskiner och säkra lyft kräver traversutbildning. Windings traversutbildning ger era anställda kunskapen att hantera lyftanordningar på ett säkert och riskmedvetet sätt. Oavsett typ av lyftanordningar eller lyftredskap som era anställda har hand om är kunskap om säkert och olycksförebyggande användande effektivt sätt att undvika olyckor. Windings travers och kranutbildning ger …

Traversutbildning för säkra lyft Läs mer »

Längd
3 timmar
Pris
2600 SEK
Ort
Värnamo

Kursbeskrivning

Tunga lyft kräver avancerade maskiner och säkra lyft kräver traversutbildning. Windings traversutbildning ger era anställda kunskapen att hantera lyftanordningar på ett säkert och riskmedvetet sätt. Oavsett typ av lyftanordningar eller lyftredskap som era anställda har hand om är kunskap om säkert och olycksförebyggande användande effektivt sätt att undvika olyckor. Windings travers och kranutbildning ger kursdeltagare de teoretiska och praktiska kunskaper som behövs för att tryggt och säkert sköta arbetsuppgifterna på arbetsplatsen.

Traversutbildning är en säker och bra metod som bidrar till färre olyckor, ökad och förbättrad arbetseffektivitet på en arbetsplats där kranar används. Traversutbildning med Windings Utbildningscenter utgår från de gällande ISO standarderna och ger dig som  kran och traversanvändare en utbildning med nödvändiga kunskaper om både hantering och säkerhet genom utbildningen.

Kursinnehåll

Krantyper

Krankonstruktion

Lyftredskap

Lastkoppling

Säker användning

Upptäck riskerna

Underhåll och kontroll

Standarder & föreskrifter

Teoretiskt prov

Praktiska övningar och prov