Truckutbildning Göteborg

Kursbeskrivning Vill du gå en truckutbildning i Göteborg? Då har du kommit rätt. Med vårt populära truckkort i Göteborg får du snabbt rätt behörighet för att arbeta som truckförare. En investering som gör att du blir attraktiv på arbetsmarknaden och ökar chansen att hitta ett välbetalt jobb. Hos oss får du alltid certifierade instruktörer, körgaranti …

Truckutbildning Göteborg Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
1995 SEK
Ort
Göteborg

Kursbeskrivning

Vill du gå en truckutbildning i Göteborg? Då har du kommit rätt. Med vårt populära truckkort i Göteborg får du snabbt rätt behörighet för att arbeta som truckförare. En investering som gör att du blir attraktiv på arbetsmarknaden och ökar chansen att hitta ett välbetalt jobb. Hos oss får du alltid certifierade instruktörer, körgaranti och konkurrenskraftiga priser.

Utbildningen är totalt två dagar, men du är bara på plats i våra utbildningslokaler den första dagen för praktiska övningar och genomgång. Dag två genomför du teoriprovet digitalt på valfri plats. Detta är ett mycket populärt upplägg bland våra deltagare som tar truckkort i Göteborg. Efter avslutad utbildning erhåller du ett utbildningsintyg med behörighet att köra 9 olika truckar (A1-4 + B1-4 + D1).