Trygghetskurs: Hantera hot och våld

Kursbeskrivning På den här online-kursen går vi igenom hur du som arbetar på ett fastighetsbolag kan bemöta aggressivitet, hot och fientlighet samt metoder för att sätta tydliga gränser och få en tryggare vardag på ditt jobb. Här ger vi dig verktygen för att hantera situationen. Målet med utbildningen är att bidra till att ditt arbete …

Trygghetskurs: Hantera hot och våld Läs mer »

Längd
Ca 90 minuter
Pris
1300 SEK
Ort
Online

Kursbeskrivning

På den här online-kursen går vi igenom hur du som arbetar på ett fastighetsbolag kan bemöta aggressivitet, hot och fientlighet samt metoder för att sätta tydliga gränser och få en tryggare vardag på ditt jobb. Här ger vi dig verktygen för att hantera situationen.

Målet med utbildningen är att bidra till att ditt arbete blir säkrare, tryggare och att identifiera vilka säkerhetsrutiner som bör finnas på ert företag. Kursen är en förinspelad online-kurs med olika filmscener, intervjuer och samtal. Efter varje kursavsnitt följer en mindre kunskapstest.

Kursinnehåll

Kursen är uppdelad i fyra olika avsnitt: kommunikation, förberedelser och risker, hot och aggression samt arbetsmiljö. Du har tillgång till kursen under 12 månader. Det ger dig möjlighet att välja hur och när du själv vill ta del av kursinnehållet och följa upp delar av kursen i efterhand.