Utbildning till Key account manager / KAM

En utbildning till Key account manager är för dig som vill ta din karriär till nästa nivå och arbeta med ett företags nyckelkunder på ett professionellt sätt. Dina arbetsuppgifter som Key Account Manager eller KAM som man brukar förkorta är bland annat att bygga långsiktiga och lönsamma relationer med fokus på företagets viktigaste kunder. Du gillar att se möjligheter och skapa bättre affärer för både företaget och dess kunds bästa. För att bli en duktig KAM så krävs utbildning och erfarenhet. Inom utbildningen får du bland annat mer kött på benen när det gäller ekonomi, avtal, förhandlingsteknik och avancerad försäljning. Det är även en fördel om du är duktig på språk, och då speciellt engelska.

Duktiga Key account managers är eftertraktade på arbetsmarknaden idag då de är en väldigt viktig resurs för ett företag. En utbildning inom detta område är för dig som söker dig till denna roll eller kanske precis påbörjat en anställning eller har arbetat en längre period. Oavsett kommer du ha nytta av den här typen av utbildning.

Utbildningarna finns i lite olika omfattningar. Allt från kurser på några dagar till längre och mer omfattande utbildningar.

Nedan listar vi utbildning till Key account manager. Läs och jämför utbildningar, kurser och utibildningsanordnare.