Säljutbildning – lär dig bemästra försäljning

Att gå en säljutbildning är aldrig fel oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom försäljning. Vi listar utbildningar och kurser på olika nivåer och inom olika områden och omfattning. Det finns utbildningar som är platsbundna och på distans. Välj det som passar dig bäst.

Oavsett vilken typ av företag du arbetar inom eller driver så är försäljningen det viktigaste. Fungerar inte försäljningen och man inte säljer några varor eller tjänster så dör företaget till slut. Är du en duktig försäljare kommer du vara eftertraktad på arbetsmarknaden. Alla kan bli en duktig försäljare. Det finns inget hemligt recept på hur en duktig säljare ser ut, man kan lyckas med sin försäljning på olika sätt. En säljutbildning är i alla fall en bra början och en bra grund att stå på. Sen ser ju säljyrket väldigt olika ut beroende på i vilken bransch man befinner sig. Det ställs olika krav, utbildning och kunskap i olika branscher.

Olika säljutbildningar

Beroende på om du är helt ny och oerfaren eller har arbetat en längre tid inom säljyrket så kan man välja olika nivå på säljutbildningen. Är du ny bör du starta med en grundläggande säljutbildning. Men om du kanske arbetat några år inom yrket och redan gått en grundläggande utbildning så finns det mer avancerade säljutbildningar som tar dig till nästa nivå.

Det finns även kompletterande utbildningar med olika inriktningar som kan komma till nytta beroende på vilken typ av försäljning du arbetar med. Arbetar du som telefonförsäljare kanske en mer inriktad kurs mot detta kan vara lämplig att komplettera med. Arbetar du mot företag och personer i högre positioner kan det kanske vara bra att gå en utbildning i förhandlingsteknik eller B2B-försäljning.

Nedan listar vi många bra säljutbildningar som kommer stärka din kompetens inom försäljning. Läs och jämför utbildningar och utbildningsanordnare.

 

Innesäljare – Utbildning online

Kursbeskrivning Lär dig allt du behöver veta om Innesälj med en praktisk och flexibel online utbildning. Få din karriär att blomstra och börja idag! I den här utbildningen lär du dig verka framgångsrikt som innesäljare. Utbildningen är inte bara en yrkesutbildning i hur en innesäljare arbetar rent praktiskt utan ger kunskaper om livet som innesäljare …

Innesäljare – Utbildning online Läs mer »

Längd
1/2 dag
Pris
1695 SEK
Ort
Online

Försäljning 1 – Effektiv försäljning

Kursbeskrivning Kan du skapa fler och mer lönsamma affärer i ditt säljarbete? Denna säljutbildning ger dig konkreta verktyg och praktisk säljträning för att utveckla dina strategier och nå dina försäljningsmål. Kursen ger dig kunskap och träning för en effektiv och hållbar säljprocess, att hitta köpsignaler, komma till avslut samt att styra din försäljning mot egna …

Försäljning 1 – Effektiv försäljning Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
14900 SEK
Ort
Distans, Stockholm