Rekrytering

Gå en utbildning i rekrytering, det kommer göra dig till en bättre rekryterare. Att hitta rätt person till ett arbete är inte alltid det enklaste och kräver kunskap och erfarenhet. Att hitta rätt person kan dock vara oerhört viktigt för ditt företag eller organisation och dess framtida utveckling. Hittar man fel person kan det kosta mycket pengar och tid och skada företaget. Att gå en kurs i rekrytering kommer förbättra ert rekryteringsarbete avsevärt.

En utbildning i rekrytering innehåller bland annat intervjuteknik, ställ rätt frågor och lyssna på rätt saker. Vidare tränas det på att ta fram rätt kompetenskrav till jobbannonsen. Man får mer kött på benen när det gäller att granska CV:n och mycket mer.

Vi listar utbildningar i olika nivåer. Det finns kurser för dig som är ny på rekrytering och känner att du behöver lära dig grunderna. Likaså finns det mer avancerade kurser  för dig som redan arbetar med rekrytering idag men vill få en fördjupad kompetens på området.

Rekryteringen mer digital

Som mycket annat i vår värld så blir rekryteringsprocesserna mer och mer digitala. Det finns idag flera olika digitala system som man kan använda för att arbeta med rekryteringar. Man kan med dessa system/tjänster få en smidig hantering av att kunna sålla ut mindre intressanta kandidater, få alla ansökningar digitalt, skicka ut meddelanden till kandidater och så vidare.

Helt klart är i att detta med rekrytering är väldigt viktigt och en ganska svår process i många fall. Du skall ju ändå hitta din framtida kollega som du skall spendera väldigt mycket tid tillsammans med. Så det är viktigt att det blir rätt.

Nedan listar vi utbildningar i rekrytering på olika nivåer. Läs och jämför utbildningar, kurser och utbildningsanordnare.

 

Rekrytering/Talent Acquisition

Kursbeskrivning Vill du kunna bidra till mer träffsäkra rekryteringar, större mångfald och bättre kandidatupplevelser? Det finns många metoder och verktyg för att kunna säkerställa lyckade rekryteringar. Under denna kurs får du bland annat kunskap om hur du gör kravprofiler, förbereder kompetensbaserade intervjuer och bedömer olika urvalsinstrument. Kursen vänder sig till dig som redan arbetar med …

Rekrytering/Talent Acquisition Läs mer »

Längd
1 dag/vecka - 3 veckor
Pris
21900 SEK
Ort
Distans, Göteborg, Malmö m. fl.

REKRYTERING OCH INTERVJUTEKNIK

Kursbeskrivning Att rekrytera rätt är en av de största utmaningarna för både chefer och organisationer. Med en grund i ett kompetensbaserat synsätt och en effektiv intervjuteknik hjälper vi dig att avgöra om de sökande matchar uppsatta kravprofiler. Vi tränar på att formulera kompetenskrav, ställa frågor, lyssna mellan raderna, se bakom “det trevliga” och få fram …

REKRYTERING OCH INTERVJUTEKNIK Läs mer »

Längd
1 dag
Pris
9900 SEK
Ort
Stockholm

Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer

Kursbeskrivning Är du ny som chef eller var det länge sedan du rekryterade? Kanske vill du få nya konkreta tips och verktyg kring hur du håller i en kompetensbaserad anställningsintervju, skapar en positiv kandidatupplevelse – och får den starkaste kandidaten att tacka ja till ditt jobberbjudande? Anmäl dig till vår remote snabbkurs i intervjuteknik för …

Kompetensbaserad intervjuteknik för chefer Läs mer »

Längd
3 timmar
Pris
2900 SEK
Ort
Online