Fortsättningskurs Excel – bli en fena på Excel

Söker du efter fortsättningskurs Excel? Då har du hittat rätt. Här nedan listar vi många olika fortsättningskurser för dig som har gått en grundkurs sedan innan eller har en del erfarenhet av Excel redan. Programmet Excel från Microsoft har utvecklats under många års tid och är idag ett program som används på många olika sätt i samhället. I många yrken är det ett viktigt verktyg för att göra kalkyler, analysera data, skapa diagram och mycket annat. Excel är idag en kompetens som är väldigt efterfrågad på marknaden. Många kan grunderna i Excel men få kan arbeta i programmet på djupet.

I en fortsättningskurs i Excel får du bland annat fördjupa dina färdigheter och arbeta med avancerade kalkyler, kalkylblad, databaser, pivottabeller, stora datamängder  och massa andra spännande saker. Kurserna varierar hela tiden teori med praktiska moment. Den bästa inlärningen får du när du själv får utföra momenten på din egna dator.

Grundkurs eller fortsättningskurs i Excel?

Ibland kan det vara svårt att veta om man skall gå en grundkurs eller fortsättningskurs. Flera utbildningsanordnare erbjudet självtester där du får en bild av hur mycket du kan inom Excel. Därefter kan du sedan avgöra vilken kurs du skall gå.

Excel kan vid en första anblick se ganska tråkigt och intetsägande ut. Men när man lärt sig programmet och skrapat på ytan av alla smarta funktioner så kommer man snart förälska sig i det. Du kommer garanterat ha stor nytta av det i ditt arbete.

Nedan listar vi en mängd olika fortsättningskurser i Excel. Läs och jämför kurser, utbildningar och utbildningsanordnare.

Excelkurs – Nivå: Fortsättning

Kursbeskrivning Kursens mål är att du skall lära dig mer avancerade funktioner i programmet. Med hjälp av pivottabeller kan du välja och presentera data på olika sätt. Du får dessutom bekanta dig med Excels verktyg för felsökning och analys, samt skapa enhetliga och användarvänliga kalkyler med mallar och makron. Du får även se hur flera …

Excelkurs – Nivå: Fortsättning Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
8995 SEK
Ort
Göteborg, Malmö, Online m. fl.

Excel Fortsättningskurs

Kursbeskrivning Denna kurs är till för dig som arbetar med Excel och vill effektivisera ditt arbete ytterligare. Du behärskar de enklare delarna i Excel, men vill bygga vidare på dina kunskaper. Du vill också lära dig nya funktioner och lösningar som effektiviserar ditt arbete. Vi utbildar i den senaste versionen Excel 365. Du kan även …

Excel Fortsättningskurs Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
8950 SEK
Ort
Distans, Göteborg, Malmö m. fl.

Excel fortsättningskurs – certifierad kurs

Kursbeskrivning Du kan redan grunderna i Excel och vill nu ta dig upp på nästa nivå. Tillsammans med kursledare Niclas Pergament kommer du att lära dig de mer avancerade verktygen för att effektivisera din vardag ännu mer. För att optimera din inlärning vävs teori in med många praktiska övningar. Du kommer lära dig att arbeta …

Excel fortsättningskurs – certifierad kurs Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
12995 SEK
Ort
Göteborg, Malmö, Online m. fl.