Kurs i Illustrator – bli proffs på Adobe illustrator

Letar du efter en kurs i Illustrator? Vi listar kurser inom Adobe Illustrator som kommer hjälpa dig igång med detta kraftfulla program. Det finns kurser för nybörjare och för dig som kommit lite längre på din resa mot att bli ett proffs.

Adobe Illustrator är ett gediget designverktyg som är ledande i branschen. Med detta program kan du designa det mesta. Allt från illustrationer, loggor och grafik som används på många sätt. Det finns mängder av smarta funktioner och verktyg i programmet som kommer hjälpa dig skapa fantastiskt material.

Om du startar med en grundläggande kurs i Illustrator kommer du få starta med att lära dig de mest använda funktionerna och verktygen. Samt även lära dig navigera dig runt i programmet på smidigaste sätt. Mestadels innebär en kurs mycket praktiskt arbete för det är det sätt man lär sig bäst på. Men vissa teoretiska moment förekommer också.

Kurs i Illustrator eller Photoshop?

Adobe ligger bakom både Illustrator och Photoshop. Men vad är skillnaden på dessa? I båda produkterna skapar du olika former av grafik på ett smidigt sätt. Illustrator är främst för att göra grafik som kan förstoras eller förminskas utan att skärpan försämras. Detta gör den inte då den består av kurvor, linjer och punkter och inte pixlar. Photoshop är däremot perfekt för att behandla och redigera material och foton som består av pixlar.

Kurserna inom detta ämne kan se något olika ut så gå in på varje kurs och läs innehållet för att kunna jämföra och av göra vilken som passar dig bäst. Nedan listar vi kurser i Illustrator. Läs och jämför utbildningar och utbildningsanordnare.

 

Illustrator CC Fortsättningskurs

Kursbeskrivning Kursen riktar sig till dig som redan känner dig hemma i Illustrator och nu vill gå vidare till en mer avancerad nivå i ditt arbete med programmet. Redan dagen efter kursen kommer du att ha fördjupade kunskaper i bland annat effekthantering, filterhantering, mallar, lager och skapa mer avancerad grafik. Vi kommer även att lära …

Illustrator CC Fortsättningskurs Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
8950 SEK
Ort
Stockholm

Illustrator CC Grundkurs

Kursbeskrivning Kursen riktar sig till dig som vill skapa egna illustrationer, logotyper och vektorbaserade bilder. Vi varvar teori med många praktiska övningar på denna tvådagars grundkurs i Illustrator. Vi lär dig att arbeta med ritprogrammet Illustrator för att skapa vektoriserad grafik och former på rätt sätt. Utifrån en tanke eller en digital fotobild skapar du …

Illustrator CC Grundkurs Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
8450 SEK
Ort
Stockholm

Kurs Adobe Illustrator Grund

Kursbeskrivning Lär dig kontrollera banor och vektorer in i minsta detalj. Efter vår kurs Illustrator grund kommer du ha full kontroll på alla avancerade ritverktyg, menyer och paneler. Du kommer kunna rita enklare illustrationer, skapa logotyper, arbeta i lager, arbeta med färger och spara din grafik till olika media. Kursen i Illustrator vänder sig till …

Kurs Adobe Illustrator Grund Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
4995 SEK
Ort
Distans, Stockholm