Kurs i Photoshop – utbildning i bildredigering

Letar du efter en kurs i Photoshop? Då har du hittat rätt. Vi listar många olika utbildningar och kurser att välja mellan. De flesta kurserna går att anpassa efter privatpersoner men även företag som vill ha specifika önskemål. Det finns kurser som är platsbundna och på distans.

I en Photoshopkurs får de en genomgång av denna kraftfulla programvara som används runt om i världen. Viktiga delar som bör vara med i en kurs är att lära sig hur programmet är uppbyggt och hur man navigerar men även hur man arbetar effektivt med alla verktyg och funktioner. Stort fokus ligger givetvis oftast på det praktiska utförandet av att redigera bilder men man bör även lära sig en viss del teori. Det är viktigt att förstå hur bilder och andra delar är uppbyggda och konstruerade.

När man gått en kurs skall du kunna hantera programmet på en ganska avancerad nivå och kunna hantera bilder och verktygen på olika sätt.

Vem är en kurs i Adobe Photoshop för?

I dagens samhälle när vi använder bilder i så många olika sammanhang så borde nästan alla gå en grundläggande kurs i Photoshop. Men för dig som mer tänker dig att använda det i ett yrke så passar det främst kanske dig som fotograferar i ditt yrke och behöver redigera bilder. Eller arbetar du kanske med att skapa webbsidor eller liknande, då är det väldigt nyttigt att kunna photoshop. Givetvis används det i många andra yrken också där man behöver skapa bilder av olika slag. Exempelvis 3D-Visualiserare, grafisk formgivare, kommunikatör, illustratör med flera.

Möjligheterna med detta fantastiska program är näst intill oändliga. Så se till att gå en kurs i Photoshop. Det kommer underlätta väldigt mycket i ditt arbete.

Nedan listar vi kurser i photoshop. Läs och jämför bland utbildningar och utbildningsanordnare.

 

 

Möjligheterna är som sagt oändliga, bara fantasin sätter gränser.

Kurs Adobe Photoshop Grund

Kursbeskrivning Kursen ger dig full kontroll över dina bilder och lär dig redigera dem på rätt sätt så att de ser bra ut i olika medier. Du kommer att förstå vikten av att spara i rätt filformat, upplösning och hur du redigerar dina bilder för bästa resultat. Du kommer också få full kontroll på alla …

Kurs Adobe Photoshop Grund Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
4995 SEK
Ort
Distans, Stockholm

Adobe Photoshop CC

Kursbeskrivning Du kommer att känna dig välutbildad efter denna inspirerande kurs. Photoshop är ett verktyg med fantastisk nytta och en otrolig mängd nya möjligheter! Använd det för att skapa, ändra och förbättra bilder för bl. a. trycksaks- och webbproduktion! En utmärkt kurs för dig som vill lära dig mer om vad som skiljer traditionell och …

Adobe Photoshop CC Läs mer »

Längd
2 dagar
Pris
8450 SEK
Ort
Stockholm

Kurs i Adobe Photoshop CC

Kursbeskrivning I den här kursen lär du dig logiken i Adobe Photoshop, hur du ska tänka för att kunna arbeta med digitala bilder på ett effektivt sätt och alla verktyg som krävs för att du ska kunna utnyttja Photoshops fulla potential. I Photoshop-kursen kommer du att få en grundlig genomgång av verktyget Adobe Photoshop CC. …

Kurs i Adobe Photoshop CC Läs mer »

Längd
20 timmar
Pris
2695 SEK
Ort
Online