Språkutbildningar för dig som arbetar internationellt

SpråkutbildningarLetar du efter språkutbildningar i ett internationellt språk? Då har du hittat rätt. Vi listar massvis med språkutbildningar.
Vi lever idag i ett samhälle där vi mer och mer interagerar med omvärlden och speciellt när det gäller affärer. Att lära sig ett nytt språk eller bli bättre på ett man redan kan grunderna i är en mycket god investering. Att kunna flera språk är inte bara utvecklande för dig själv som person utan du blir en tillgång för din arbetsgivare.
Att ha goda relationer med leverantörer och affärskontakter utomlands är A och O för att lyckas göra bra affärer. Att då kunna förstå varandra och kanske kunna viktiga affärstermer är ovärderligt.

Exempelvis finns det bra kurser i affärsengelska som ditt företag och du själv kommer ha nytta av så länge du lever. Det finns många affärssituationer då det är en trygghet att vara duktig på engelska. Vid förhandlingar, presentationer och kundsamtal kan det vara ovärderligt.

Språkutbildningar finns i flera olika former och en del kan anpassas utefter företagets önskemål och krav.
Nedan listar vi många olika alternativ av språkutbildning.

Affärsengelska- kommunikation, argumentation och förhandling

Kursbeskrivning Idag arbetar många företag på en global plattform och kräver att medarbetare skall hålla möten, presentera, argumentera, sälja och förhandla på engelska. Oavsett om det är internt på mötet, om du arbetar i projektet, driver projekt, rapporterar till ledningen, i avtalssituationer och inte minst i köp- och säljsituationer, så ligger alltid någon typ av …

Affärsengelska- kommunikation, argumentation och förhandling Läs mer »

Längd
Ca 3 dagar
Pris
SEK
Ort
Egna lokaler

Affärsengelska – Grundkurs – Utbildning online

Kursbeskrivning Bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden med vår grundkurs i affärsengelska online. Lär dig på ett roligt och effektivt sätt, börja idag! Affärsengelska – Grundkurs riktar sig till dig som använder engelska i ditt yrke. Utbildningen är lämplig både för dig som vill förbättra dina språkkunskaper och för dig som vill känna dig säkrare i dina internationella …

Affärsengelska – Grundkurs – Utbildning online Läs mer »

Längd
1 dag
Pris
2795 SEK
Ort
Online