Kurser i affärsengelska

Gå en kurs i affärsengelska, det kommer ge dig en boost i dina kontakter utomlands. Vi listar utbildningar och kurser i affärsengelska som kommer ge dig en bra kunskap inom engelska. Du kommer blir mer professionell i ditt sätt att tala och därmed få bättre självförtroende.

Det engelska språket talas av nästa 2 miljarder människor runt om i världen. Närmare 400 miljoner har språket som sitt första språk de talar med. I företagsvärlden så används engelska som koncernspråk i fler och fler stora företag. Konferenser och liknande hålls nästan alltid på engelska oavsett var i världen de anordnas. Kontakterna internationellt ökar hela tiden bland företag och man gör mer och mer internationella affärer. Kommunikation mellan företagen är oerhört viktigt och det får inte ske missförstånd eller liknande, det kan orsaka dyra kostnader eller försämrat rykte.

Därför är en kurs i affärsengelska väldigt viktig för att kunna agera på ett professionellt sätt mot dina utländska kunder och leverantörer. God kommunikation kan vara den avgörande faktorn för att få en affär.

Det finns kurser i olika format. Både platsbundna kurser och distanskurser.

Nedan listar vi kurser i affärsengelska. Läs och jämför utbildningar och utbildningsanordnare.

Affärsengelska- kommunikation, argumentation och förhandling

Kursbeskrivning Idag arbetar många företag på en global plattform och kräver att medarbetare skall hålla möten, presentera, argumentera, sälja och förhandla på engelska. Oavsett om det är internt på mötet, om du arbetar i projektet, driver projekt, rapporterar till ledningen, i avtalssituationer och inte minst i köp- och säljsituationer, så ligger alltid någon typ av …

Affärsengelska- kommunikation, argumentation och förhandling Läs mer »

Längd
Ca 3 dagar
Pris
SEK
Ort
Egna lokaler

Affärsengelska – Grundkurs – Utbildning online

Kursbeskrivning Bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden med vår grundkurs i affärsengelska online. Lär dig på ett roligt och effektivt sätt, börja idag! Affärsengelska – Grundkurs riktar sig till dig som använder engelska i ditt yrke. Utbildningen är lämplig både för dig som vill förbättra dina språkkunskaper och för dig som vill känna dig säkrare i dina internationella …

Affärsengelska – Grundkurs – Utbildning online Läs mer »

Längd
1 dag
Pris
2795 SEK
Ort
Online