HLR utbildning – kurser i hjärt- och lungräddning

En bättre investering än en HLR utbildning kan man inte göra. Om oturen är framme så gäller det att ha kunskap och snabbt veta vad man ska göra. Att kunna hjärt- och lungräddning samt hantera hjärtstartare är oerhört viktigt för att kunna rädda liv.

Vi listar HLR utbildningar och utbildningar för hjärtstartare runt om i Sverige. De flesta utbildningar kan anpassas för ditt företag och dina anställda.

Vi har även utbildningar för dig som vill utbilda dig till instruktör inom HLR. Duktiga instruktörer inom HLR och hjärtstartare behövs alltid. Många tycker det är ett mycket givande och roligt arbete att besöka företag och utbilda personer i detta viktiga område.

HLR utbildningar finns på olika nivåer beroende på vad man arbetar med. Det finns kurser i HLR för barn, dessa skiljer sig något åt mot en vuxen utbildning i HLR. Men denna barn utbildning är givetvis extra viktig om man arbetar med barn. Exempelvis på en skola eller förskola.

Varför gå en HLR utbildning?

Svaret på den frågan är ju ganska självklar. Ungefär 10.000 personer får någon form av hjärtstopp per år i Sverige. Av dessa så överlever ungefär 15%. Att ha gått en HLR utbildning och kunna utföra hjärt- och lungräddning kan vara det som gör att någon överlever.

I en utbildning får du teoretisk kunskap och praktisk kunskap. Man får prova på dockor och ofta även se hur en hjärtstartare fungerar. En sådan här utbildning tar oftast endast en eftermiddag. Så se till att ni får en sådan här utbildning på ert företag med ett par års mellanrum för att hålla kunskapen färsk i minnet.

Nedan listar vi massvis med HLR utbildningar. Läs och jämför utbildningar och utbildningsanordnare.

HLR utbildning och kurs i Första Hjälpen

Kursbeskrivning I denna kurs lär du dig HLR men också grundläggande första hjälpen, L-ABCDE och dessutom hur man hanterar de vanligaste akutsjukdomarna. Det här är i grunden samma utbildning som “HLR med hjärtstartare” men utöver detta tar kursen upp Första Hjälpen, L-ABCDE. I första hjälpen-delen lägger vi stor tyngd på akuta sjukdomsfall som diabetes, stroke, …

HLR utbildning och kurs i Första Hjälpen Läs mer »

Längd
1/2 dag
Pris
SEK
Ort
Stockholm

Hjärt-lungräddning, HLR

Kursbeskrivning Hjärt- och lungräddning är en behandling som hjälper oss att rädda liv innan professionell hjälp anländer. Utöver hjärt- och lungräddning hjälper hjärtstartarten till. I den här HLR-utbildningen får du lära dig använda en sådan. Efter genomförd utbildning kan du självständigt utföra hjärt- och lungräddning tills ambulanspersonal tar över. Utbildningen ger också en mängd tips …

Hjärt-lungräddning, HLR Läs mer »

Längd
2 timmar
Pris
2900 SEK
Ort
Flertal orter

Lär dig HLR med hjärtstartare

Kursbeskrivning I vår HLR-utbildning med hjärtstartare får du viktig kunskap och erfarenhet för att rädda liv – lär dig att bli en livräddare! HLR-utbildningen tar 2 timmar, genomförs på er arbetsplats och är anpassad för att kunna fungera för alla typer av företag. Vår kurs i HLR med hjärtstartare ger dig kunskapen om hur du kan påbörja …

Lär dig HLR med hjärtstartare Läs mer »

Längd
ca 2 timmar
Pris
6000 SEK
Ort
Göteborg